10 Nisan 2012 Salı

Ne Güzel Bir Komşu

   Ben aşure yapıldığında tüm konu komşuya dağıtılan, eve çat kapı misafir geldiğinde( bakın randevulu demiyorum) hemen üst kat komşumuz Gülten Abla'dan Bir fincan kahve isteyebildiğimiz, kapısında taburesinde oturup müsteri bekleyen mahalle esnafına selam vererek sokaklarında yürüdüğüm Sıcak memleket İzmir'den geldiğim halde, koca katlı siteler diyarı İstanbul da, alışmıştım artık komşusuzluğa.


   Komşum Aysun'la kapıda tanıştık, o arabada cep telefonunu ararken, benden çaldırmam için rica ettiği sırada. Başka bir gün ben davet ettim, dünyalar tatlısı 18 aylık oğluyla bize geldiler, sohbet ettik.


   Ve Aysun hoş geldin, sefalar getirdin... Körün istediği bir göz, allah verdi iki göz, Ben grafiker arıyordum bir süredir, bana çizim konusunda yardımcı olabilecek bu iştende anlayan , komşum Stil danışmanı. Bloğuna bayıldım aysstyle adresinden ulaşabilirsiniz. O çok gülerek okuduğum yazılarından Alisverisdanismani  blogunun sahibesinin  Bahadır' ı  varsa benimde yaz yaz bitmez Murat'ım var dedim.


   Ki ondan sonra gaza gelip bu blogu açmaya karar verdim...




Moda sadece güzide bir semtimiz demedik, elimizin avcumuzun içine yazdık, hafta sonu Pastel renklerde ojeler aldık.


Şımarık kız çocukları gibi pek mutlu oldum sürerken.


Başkası olsa "bak bak bak, kışkanç şey, benim yaptıklarımı yapıyor der" ama Aysu'numuz stil danışmanı olunca, benim gibi french ojeden vazgeçemeyen kalıplaşmışlara , önerilerde bulunmak için açmış bloğunu...


Ojelerimi gören Koca-man hemen atladı, benim için mi süslendin gız. Haaa ha haayyy.. ben hiç kendim için süslenmiyorum hep sana hep sana dimi...


Bu bahar ve yaz renkli geçecek vesselam, renkli t-shirtlerimle, çart çurt renklerdeki öjelerimle kombinlenmeye hazırım ve nazırım.


                        Öpüyorum Kocaman Kocaman

3 yorum:

  1. merhabalarr:)
    yüzümde kocaman bir tebessüm eşliğinde okudum yazınızı:)))
    ne hoşş bir sayfa bu böyle..
    sıcacıkk samimi ve içtenn..
    seve seve izliyorum hemenn..
    bende sizi bekliyorum sayfama,arzu ederseniz elbette..
    kucak dolusu sevgilerimle..
    :)

    YanıtlaSil
  2. Ne mutlu bana, çok sevindik Beğenmenize...

    YanıtlaSil
  3. :))) ne iyi olmuş iyi bir başlangıç olmuş. siz de çok eğleniyorsunuzdur yazarken. biz güldüğümüze göre anlatırken kıkırdıyor olmalısınız. eşiniz de okuyordur herhalde. gülüyordur. :)

    YanıtlaSil

Üyelik olmadan yorum yazmak isterseniz, Yorumlama biçiminden, en altta "Anonim" seçeneğiyle gönderebilirsiniz.

Uludağ Tatili

   Aile ziyareti için gittiğim Sömestr tatilimde görümcemle aynı koltuğa oturmuş karşımızda duran eşlerimizine baktık, maç izliyorlar biziml...