15 Şubat 2013 Cuma

Uludağ Tatili

   Aile ziyareti için gittiğim Sömestr tatilimde görümcemle aynı koltuğa oturmuş karşımızda duran eşlerimizine baktık, maç izliyorlar bizimle ilgilenen yok, birden birbirimize dönüp, "Biz bi kadın kadına kayak tatiline mi gitsek ki" deyince şakayı gerçek yaptık, yarım saat içinde yaptığımız organizasyon sonucu kendimizi Uludağ'da bulduk. 

   Hoş enişte bey hocalardan Kayak dersi alacağımızı duyunca kıskanıp ık mık dese de,  Benim Murat "paran var mı? yoksa yatırayım" demekle yetinip macına devam etti:)

   Eee.. ben erkeğin anlaşılanını değil, anlayışlısını severim derim hep...

   Neyse efendim benim İstanbuldan getirdiğim Valizde İzmir'in havasına uygun elbiseler, ince badyler olunca en acilinden bir iki polar, eldiven, bere alıp olduğu kadarıyla kar tatilimize başladık.

Biz İzmir çocuğuyuz, ömrümüzde kar mı gördük doğru düzgün, paraları bayıldık kayak hocalarına ama aslanlar gibi en dik pistlere bile çıkıp inmesini öğrendik.








Şimdi bilenler kıs kıs gülüp acemilere öğretilen "Kar Sapanı mı yapmayı öğrendin" diyecek, He onu öğrendim, Bir de paralel yapmayı öğrendim. Teleskiden tek başıma çıkabilme güvenini kazanmam bir günümü aldı sen ne diyorsun...

Ama bizim yiğen afacan Aras, işi kaptı. Artist çocuk, Bizim üstümüzde Tchibodan aldığımız ucuzundan  kar pantolonları, Annesi giydirmiş onu güzel güzel üstünde Nortface morntlar, gözlükler, Sanırsın ecnebi çocuğu doğduğundan beri kayak yapıyor, tek başına çıkıyor, iniyor, hayat ona güzel...






Velasıl o kadar çok eğlendik ki, Kayınvalidem arayıp, "Bir daha gitmek isterseniz sponsorunuz ben olacağım, istediğiniz zaman organizasyonunuzu yapın" deyince,  bir aksilik çıkmazsa mart ayında bir kayak tatili  daha yapacağız.






İlgilenenler için biraz bilgide vereyim. Seçeceğiniz otelin yada kiralayacağınız kayak malzemeleri dükkanının pistlere yakın bir yerden olması önemli, zira ayakkabılarla yürümek çok zor olduğu için uzun mesafe gidemiyorsunuz. Bizim pistimiz otelimizin önündeki çok kalabalık olmayan, genelde herkesin kaymayı bildiği acemilerin nadir bulunduğu Cennet Cehennem olarak adlandırılan tepenin yamacındaydı, Sağınızdan solunuzdan geçenlerin size çarpmayacağını bilmek işinizi kolaylaştırıyor, Kendinizi koruma iç güdüsüne girmeden konsantrasyonunuzu bozmuyorsunuz.

Biz Büyük Otelde Kaldık, tam pansiyon ve fiyatlarıda diğer otellere nazaran gayet uygundu.

Her türlü ihtiyacınızı yanınızda götürmeniz iyi olur, marketten tutun restoran, cafeler herşey 3 katı ücretlendiriliyor.

Bursa Merkezden Uludağ'a çıkış taksi ücretleri 80 - 100 TL. arası.
Teleski ücretleri 4 saatlik 40,  tüm gün 60,  1.5 günlük 75 TL.
Kayak kiralama ücretleri günlük 25-30 TL.
Kayak Hocası ders ücretleri saati 100 -120 TL. arası





67 yorum:

  1. negzel olmuş... kayınvalideye bayıldım yalnız... :))

    YanıtlaSil
  2. sizin adınıza sevindim tatlım
    hele sponsor işiniz daha da güzel olmuş :)
    en güzeli böyle doğaçlama yapılan organizasyonlar oluyor bence de
    kal sağlıcakla...

    YanıtlaSil
  3. Bilgiler çok iyi. sizide bana beklerim.sitenizi takibe aldım.
    http://demodeyiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. ne güzel bir tatil olmuş, kayınvalideye de bayıldım ayrıcana:))

    YanıtlaSil
  5. Artik neden yazmadiginizi merak ediyorum?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilgisayarimi okulda birakip hafta sonu yanima almaya basladim, ee yazma firsatinida hafta ici buluyorum genelde. Yakinda hizlanirim iyi gunler

      Sil
  6. Kiz hani hizlaniyordun Nerdesin? Daha bir satir bile yazmadin artik sayfana bakmiyacam kustum uffffff.......

    YanıtlaSil
  7. Afferin be çocuğa ben de 2 hafta önce oradaydım bizim ki de erken kaptı bu işi :))

    YanıtlaSil
  8. :) ay bayılıyorum senin postlara .illa güldürüyosun insanı.kız kıza tatil yapmakta ne eğlenceli olur anacım cnm çekti.bende yeni evliyim 2 ay oluyor ,eşinle olan iletişimin çok iyi yazılarından anladığım kadarıyla.ALLAH' nazarlardan saklasın :).kendine iyi bak.

    YanıtlaSil
  9. Güzel bir paylaşım olmuş.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  10. Güzel bir paylaşım olmuş.Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  11. Sizin hakkınızda endişelenmeye başladım zira bayadır yazmıyorsunuz inşallah kötü bişey yoktur.Ben yurt dışında kalıyorum sizin gibi ana okulu öğretmeniyim yazılarınız ilgimi çekiyordu ayrıca bana çok sempatik geldiniz sizinle mutlaka tanışmak isterim.Sevgilerimle (Sevda)

    YanıtlaSil
  12. Kayak tutkunu birisi olarak İstanbul'a geldiğimde bir firma ile sanırım (kayak turu) idi katıldım. İnanılmaz keyif aldım. 3gün kaldım oğluma kayak öğrettim ama inanılmaz bir anı oldu bende.

    YanıtlaSil
  13. miribaaaa.
    nerdesin amaaa.
    :)

    YanıtlaSil
  14. sona zamanın olursa anlat işte ama hamileliğini sonaaaa bebişinin haberini de vermeyi unutma amaaa.
    :)

    YanıtlaSil
  15. Alaçatı’nın Hareketli Gece Hayatı – Ege’nin Meşhur Lezzetleri
    Kaynak bilgisi için;
    http://www.alacatiotel.com.tr/yeme-icme-gece-hayati/

    YanıtlaSil
  16. Gelişmiş hafızası sayesinde üfleme hızını ve yönünü sistemine kaydeden kaset tipi klimalar, ortamda kimse yokken minimum enerji modunda çalışarak büyük tasarruf sağlar.
    Ayrıntılı Bilgi İçin Lütfen İnternet Sitemizi Ziyaret Ediniz.
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/klima/ev-ofis-klimalari/kaset-tipi-klima/
    #kasettipiklima #kasettipiklimafiyatları #mitsubishikasetklima

    YanıtlaSil
  17. Salon tipi klimalar özellikle güçlü fan sistemleri sayesinde mekanlarda homojen hava dağılımını sağlama özellikleri ile bilinir. Standart olarak ek ısıtıcı takviyelidirler.
    Daha Fazla Bilgi İçin Sitemizi Ziyaret Ediniz.
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/klima/ev-ofis-klimalari/salon-tipi-klima/
    #Salontipiklima #salontipiklimafiyatları #mitsubishisalontipiklima

    YanıtlaSil
  18. Eğer ilk defa kayak merkezine gelecekseniz tercihinizi önerilen işletmelerden yana kullanmalısınız. Kartalkaya’da nerede kalınır, en iyi otel hangisidir, pistlere yakın otelleri mi seçmelisiniz, sunulan hizmetler nelerdir diye merak ediyorsanız otel yorumlarına ve şikayetlerine bakmalısınız.
    Daha Fazla Bilgi İçin Lütfen İnternet Sitemizi Ziyaret Ediniz.
    http://www.kartalkayaotel.com.tr/nerede-kalinir/
    #kartalkaya #kartalkayaotel #kartalkayaoteller

    YanıtlaSil
  19. Eğer ilk defa kayak merkezine gelecekseniz tercihinizi önerilen işletmelerden yana kullanmalısınız. Kartalkaya’da nerede kalınır, en iyi otel hangisidir, pistlere yakın otelleri mi seçmelisiniz, sunulan hizmetler nelerdir diye merak ediyorsanız otel yorumlarına ve şikayetlerine bakmalısınız.
    Daha Fazla Bilgi İçin Lütfen İnternet Sitemizi Ziyaret Ediniz.
    http://www.kartalkayaotel.com.tr/nerede-kalinir/
    #kartalkaya #kartalkayaotel #kartalkayaoteller

    YanıtlaSil
  20. Gelişen teknoloji ve yenilenen sektör her geçen gün farklı imkanlarla tüketicinin karşısına çıkarken beraberinde pek çok cazip seçenekleri de getiriyor.
    Daha fazla bilgi için lütfen internet sitemizi ziyaret ediniz.
    http://www.klimafiyatlari.com/
    #klimafiyatları #klima #klimakampanya

    YanıtlaSil
  21. Gelişen teknoloji ve yenilenen sektör her geçen gün farklı imkanlarla tüketicinin karşısına çıkarken beraberinde pek çok cazip seçenekleri de getiriyor.
    Daha fazla bilgi için lütfen internet sitemizi ziyaret ediniz.
    http://www.klimafiyatlari.com/
    #klimafiyatları #klima #klimakampanya

    YanıtlaSil
  22. Klima Bakım Servisimiz yıllardır sektörün öncü markalarından biri olarak edindiği tecrübe ile klimalarınızın yüksek performansta ve sorunsuz bir şekilde çalışması için üst düzey servis hizmetleri sunuyor.
    http://www.klimaservis.com/klima-bakim-servisi/
    #klima #klimaservis #klimabakım

    YanıtlaSil
  23. Klima Bakım Servisimiz yıllardır sektörün öncü markalarından biri olarak edindiği tecrübe ile klimalarınızın yüksek performansta ve sorunsuz bir şekilde çalışması için üst düzey servis hizmetleri sunuyor.
    http://www.klimaservis.com/klima-bakim-servisi/
    #klima #klimaservis #klimabakım

    YanıtlaSil
  24. Dans Akademi olarak düğün hazırlıklarınızın tamamında uzman danışmanlık hizmeti veriyoruz. Türkiye’nin en iyi eğitmenlerinden ders almanızı sağarken danışmanlarımızla da düğün dansınızın kusursuz olmasını sağlıyoruz.
    http://www.dugundansi.com.tr/dugun-koclugu/
    #düğün #düğündansı #düğünkoçluğu

    YanıtlaSil
  25. Sapanca otel fırsatlarından yararlanarak bu hafta sonunu huzur ve konfor içinde geçirmek istemez misiniz? Göz alıcı güzellikteki bu coğrafyada, yeni açılan kaliteli otellerde kalacak, manzaranızın tadını çıkaracaksınız.Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.sapancaotel.com.tr/
    #sapanca #sapancaotel #sapancaoteller

    YanıtlaSil
  26. Bilgilendirici yazınız için teşekkür ederim, Tatiller iş hayatından, girişimlerden başımızı kaldırıp dinlenmemiz için birebir vallahi.

    YanıtlaSil
  27. Türkiye’nin en çok tercih edilen fotoğraf merkezi olan Foto Life, kurumsal ve özel çekimlerden 360 derece sanal tur dahil görsel sektörün her alanında verdiği çekim hizmetine bir de düğün fotoğrafçılığını eklemiştir. Tecrübeli ekibi ve kreatif bakış açısı ile gelin ve damat adaylarına profesyonel hizmet sunmaktadır.
    http://www.dugun-fotografcisi.com.tr/hakkimizda/
    #dugunfotogracisi #dugunfotografcekimi #fotografcilikegitim

    YanıtlaSil
  28. Türkiye’nin en çok tercih edilen fotoğraf merkezi olan Foto Life, kurumsal ve özel çekimlerden 360 derece sanal tur dahil görsel sektörün her alanında verdiği çekim hizmetine bir de düğün fotoğrafçılığını eklemiştir. Tecrübeli ekibi ve kreatif bakış açısı ile gelin ve damat adaylarına profesyonel hizmet sunmaktadır.
    http://www.dugun-fotografcisi.com.tr/hakkimizda/
    #dugunfotogracisi #dugunfotografcekimi #fotografcilikegitim

    YanıtlaSil
  29. Markası ve modeli ne olursa olsun klimanın ilk günkü verimlilik ve performansla çalışması için periyodik klima bakım hayati önem taşır. Herhangi bir arıza durumuyla karşılaşmayı en aza indirgemek ve cihazı yormamak için klima bakımı yaptırılmalıdır.
    Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.klimaservis.com/klima-bakim-servisi/
    #klima #klimaservis #klimabakım

    YanıtlaSil
  30. Markası ve modeli ne olursa olsun klimanın ilk günkü verimlilik ve performansla çalışması için periyodik klima bakım hayati önem taşır. Herhangi bir arıza durumuyla karşılaşmayı en aza indirgemek ve cihazı yormamak için klima bakımı yaptırılmalıdır.
    Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.klimaservis.com/klima-bakim-servisi/
    #klima #klimaservis #klimabakım

    YanıtlaSil
  31. SEO Akademi, teknolojiyi ve çağın gelişmelerini yakından takip ederek yüksek standartta eğitim vermektedir. Yaratıcı, problem çözme yetisine sahip, çağın gereklerine ayak uyduran, yeteneklerinin farkında bireyler yetiştirmek ve kurumlara özel çözümler sunmak ilkesiyle hareket eden eğitim merkezimiz sahip olduğu yetkinlikler ile sektöründe en güvenilir ve güçlü eğitim kurumudur.
    http://www.seoegitimzirvesi.com/hakkimizda/
    #seo #seoeğitimi #seoakademi

    YanıtlaSil
  32. Her elektronik cihazda olduğu gibi klimalarda da belirli bir kullanım zamanından sonra arıza durumları ile karşılaşılabilir. Klima servisi bakımı ve tamir gerektiren bu gibi durumlarda yedek parça değişimi ve aksesuar kullanımı söz konusu olur.
    http://www.klimaservis.com/yedek-parca-ve-aksesuar-satisi/
    ‪#‎klima‬ ‪#‎klimaservis‬ ‪#‎klimayedekparça‬

    YanıtlaSil
  33. Klima satın almak ve kullanmak sanıldığı kadar kolay değil aslında. Evinize en uygun cihazı almak için iyi bir sektör, marka ve fiyat araştırması yapmanız gerekebilir ya da klima uzmanlarından yardım alarak, en popüler ve kaliteli klimaları seçebilirsiniz.
    daha fazlası için http://www.klima.com.tr/klima-nasil-kullanilmali/
    ‪#‎klima‬ ‪#‎klimanasılkullanılmalı‬ ‪#‎klimanasılkullanılır‬

    YanıtlaSil
  34. SEO Akademi, teknolojiyi ve çağın gelişmelerini yakından takip ederek yüksek standartta eğitim vermektedir. Yaratıcı, problem çözme yetisine sahip, çağın gereklerine ayak uyduran, yeteneklerinin farkında bireyler yetiştirmek ve kurumlara özel çözümler sunmak ilkesiyle hareket eden eğitim merkezimiz sahip olduğu yetkinlikler ile sektöründe en güvenilir ve güçlü eğitim kurumudur.
    http://www.seoegitimzirvesi.com/hakkimizda/
    #seo #seoeğitimi #seoakademi

    YanıtlaSil
  35. Fotoğrafçılık kursu seçmek sanıldığı kadar kolay değildir.Fotoğrafçılık kursu seçerken nelere dikkat etmek gerekiyor ve fotoğrafçılık kursu seçimi nasıl yapılmalı? Aradığınız soruların cevabı bu sayfada.
    Daha fazla bilgi için sitemzi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.fotografcilikkurslari.com.tr/
    #fotograf #fotografcılık #fotografcılıkkursları

    YanıtlaSil
  36. Doğal minerallerden oluşan, masif, gözeneksiz ve homojen bir rahatlık Corian ile evlerinizde… Geniş kullanım alanı ve dayanıklı yapısıyla uzun ömürlü ve şık mutfak tezgahlarınız, deneyimli tasarım ekibimizin ellerinden çıkarak istediğiniz yere uygulanıyor, konforunuz sağlanıyor.
    http://www.fourel.com.tr/corian-tezgah/
    #fourel #coriantezgah #akriliktezgah

    YanıtlaSil
  37. İlki başarıyla tamamlanan SEO Eğitim Zirvesi’nin ikincisi önümüzdeki ay, 25 – 26 Mart tarihlerinde tekrar düzenlenecek.
    Dijital dünyanın nabzını tutan eğitmenler tarafından hazırlanan SEO Eğitim Zirvesi programı 2 gün toplam 20 konuda SEO’nun tüm tekniklerini öğrenmenizi ve merak ettiğiniz konularla ilgili bilgilenmenizi sağlayacak.
    http://www.seoegitimzirvesi.com/
    #seo #seoeğitimi #seoakademi

    YanıtlaSil
  38. Firmalara ve firmaların SEO departmanlarına kurumsal web sitelerini düzenlemelerini sağlayacak optimizasyon terimlerini, kriterlerini, aşamalarını ve araçlarını öğretecek, Google’da üst sırayı yakalayacak siteleri bünyelerinde hazırlamalarını sağlayacak eğitimlerde siz de yerinizi ayırtın…
    http://www.seoakademi.com.tr/egitimler/kurumsal-seo-egitimi/
    #seo #seoakademi #kurumsalseo

    YanıtlaSil
  39. Seo Eğitim Zirvesi - Türkiyenin En iyi Eğitmenlerinden Eğitim Alma Fırsatı
    Seo Akademi Seo Eğitim Zirvesi 24 Oturum Alanında Ünlü 16 Eğitmen % 100 Ögrenme Garantisi Biletler Tükenmeden Seo Zirvesindeki Yerinizi Hemen Ayırtın.
    http://www.seoegitimzirvesi.com/
    ‪#‎seozirvesi‬ ‪#‎seoeğitimzirvesi‬ ‪#‎seosemineri‬

    YanıtlaSil
  40. SEO Akademi En Çok Tercih Edilen SEO Kursu – Kurumsal ve Bireysel Eğitim
    SEO Akademi Türkiye’nin en çok tercih edilen SEO, Sosyal Medya, Adwords, Wordpress, Kurumsal Zarafet kursları, profesyonel eğitmenler ve ekonomik fiyatlar.
    http://www.seoakademi.com.tr/
    #seo #seokursu #seoakademi #sosyalmedyakursu #seoegitimzirvesi

    YanıtlaSil
  41. Sinema Akademi Oyunculuk Diksiyon Spikerlik- Sunuculuk Kursu
    Sinema Akademi Türkiye’nin en çok tercih edilen oyunculuk, diksiyon, spikerlik-sunuculuk, seslendirme, kısa film kursu,alanında uzman eğitmenler, uluslararası eğitim standardı,öğrenme garantisi
    http://www.sinemaakademi.com.tr/
    #sinema #sinemaakademi #diksiyonkursu

    YanıtlaSil
  42. Profesyonel anlamda klima bakım hizmeti almak isteyenler klima servis danışmanlığında yerinde tespit ve çözüm hizmetlerinden yararlanabilirler. Deneyimi ve bilgisi ile bugüne kadar yüzlerce firma ve kişiye özel çözümler sunmuş olan klima servis, klima danışmanlığında rakipleri arasından sıyrılarak size en iyi hizmeti veriyor. Kullanmakta olduğunuz cihazınıza periyodik olarak yapılan klima bakım işlemleri ile gelecekte yaşayabileceğiniz sorunlar minimuma indiriliyor…
    http://www.klimaservis.com/
    #klimaservisi #klima #klimayetkiliservis

    YanıtlaSil
  43. Mitsubishi, Sigma, Samsung, General klima yetkili satış ve servis merkezi, klima modelleri, satış koşulları, bakım, onarım, yedek parça ve aksesuar hizmetleri.Daha fazla bilgi için lütfen internet sitemizi ziyaret ediniz.
    http://www.klima.com.tr/
    #klima #klimafiyatları #mitsubishiklima

    YanıtlaSil
  44. Doğayla baş başa, sakin ve huzurlu bir tatil geçirmek istiyorsanız ve seçenekler arasında kayboluyorsanız, Avşa Adası sizin için uygun bir seçenek. Birbirinden güzel koylarıyla, eşsiz gün batımlarıyla, şarabıyla, zeytinyağıyla adından söz ettiren Avşa adası kısa veya uzun dönem tatil yapmak için birebir. Elbette ki gidilen tatil beldesinde kalacağımız yerleri de bilmemiz de haklarında fikir sahibi olmamız da fayda var. Avşa otelleri, pansiyonları müşterilerine kendi evlerindeymiş izlenimini yaratmayı başarıyor. Kalmak için seçebileceğiniz alternatifler oldukça fazla. Tatilinize çıkmadan önce kalmak istediğiniz otelde önceden rezervasyon yaptırmanızda fayda var. Eğer kafa dinlemek amacıyla gidiyorsanız merkezden uzak bir otel ya da pansiyon tercih edebilirsiniz. Tercih tamamen sizin.

    YanıtlaSil
  45. Dans Akademi Türkiye’nin en çok tercih edilen dans kursu, profesyonel eğitmenler, kaliteli eğitim, ekonomik fiyatlar, dans koçluğu ve özel ders programları.
    Daha fazla bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.danskursu.com.tr/
    #dansKursu #salsakursu #tangokursu

    YanıtlaSil
  46. Sapanca otel fırsatlarından yararlanarak bu hafta sonunu huzur ve konfor içinde geçirmek istemez misiniz? Göz alıcı güzellikteki bu coğrafyada, yeni açılan kaliteli otellerde kalacak, manzaranızın tadını çıkaracaksınız. Panoramik Sapanca manzarasına karşı Sapanca otel hizmetlerinden yararlanabilirken dilediğiniz an heyecanlı aktivitelere katılabilirsiniz.
    http://www.sapancaotel.com.tr/
    #sapancaotel #sapancaotelleri #sapanca

    YanıtlaSil
  47. Abant otel rezervasyon 70 TL’den başlayan göl çevresi Abant otelleri konaklama fiyatları, en çok tercih edilen oteller, tatil fırsatları ve ulaşım alternatifleri.
    http://www.abantotel.com.tr/
    ‪#‎abantotel‬ ‪#‎abantotelleri‬ ‪#‎abantotelfiyatları‬

    YanıtlaSil
  48. Kıbrıs otel konaklama fiyatları, en çok tercih edilen oteller, tatil fırsatları, kampanyalar ve ulaşım alternatifleri.
    http://www.otelkibris.com.tr/
    #kıbrısotel #kıbrısotelleri #kıbrısoteller

    YanıtlaSil
  49. Yurt içi ve yurt dışı Güzel Sanatlar Fakülteleri ve Liselerinde okumak isteyenler, yurt dışı lisans ve master programlarına portfolyo hazırlamak isteyenler, sanat kariyerine nasıl yön vermesi gerektiğine karar veremeyenler, hangi bölümün yeteneklerini tam olarak yansıtacağını öğrenmek isteyenler için Güzel Sanatlara Hazırlık Kursu ile Eğitim Danışmanlığı!
    http://www.guzelsanatlarahazirlikkursu.com.tr/
    #güzelsanatlarahazırlıkkursu #güzelsanatlarahazırlıkkursları #güzelsanatlarahazırlıkkurs

    YanıtlaSil
  50. Seo Eğitim Zirvesi - Türkiyenin En iyi Eğitmenlerinden Eğitim Alma Fırsatı
    Seo Akademi Seo Eğitim Zirvesi 24 Oturum Alanında Ünlü 16 Eğitmen % 100 Ögrenme Garantisi Biletler Tükenmeden Seo Zirvesindeki Yerinizi Hemen Ayırtın.
    http://www.seoegitimzirvesi.com/
    #seo #seoeğitimi #seokursu

    YanıtlaSil
  51. Uludağ turları, kış mevsiminde keyifli vakit geçirmek, sömestr ve hafta sonu tatillerini değerlendirmek için en önemli fırsat. Türkiye’nin ilk kayak merkezi olma özelliğine sahip Uludağ’da günübirlik, hafta sonu turları ile sömestr tatilleri dolu dolu geçirmek istiyorsanız sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
    http://www.uludagotel.com.tr/
    #uludağotel #uludağotelleri #uludağotelfiyatları

    YanıtlaSil
  52. Girişimci, Eğitmen, Fotoğrafçı, Marka Koçu ve Yazar Orhan Gürbüz, 3 şirket, 10 hizmet, 11 eğitim markasıyla Türkiye’nin önde gelen girişimcileri arasında yer almaktadır.
    http://www.orhangurbuz.com/
    #girişimci #liderlikeğitimi #satışeğitimi

    YanıtlaSil

  53. Foto Life Akademi fotoğrafçılık kursu temel ve meslekli atölyeler, ders programı, eğitmen kadrosu, gezi programı ve avantajlı fiyatları ile Türkiye'nin en çok tercih edilen fotoğrafçılık kursu!
    http://www.fotografcilikkursu.com.tr/

    #fotografcilikkursu #fotografcilikegitimi #fotografcilikkursufiyatları

    YanıtlaSil
  54. Mitsubishi klima sistemleri, inverter, duvar, kanallı, kaset, vrf, salon, yer tavan ve multi tip klimalara ev ve ofisleriniz için uygun fiyata sahip olabilirsiniz.
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/
    #mitsubishiklima #mitsubishiklimafiyatları #mitsubishiklimamodelleri

    YanıtlaSil
  55. Mitsubishi klima yetkili satış ve servis merkezi, klima modelleri, satış koşulları, bakım, onarım, yedek parça ve aksesuar hizmetleri.
    http://www.mitsubishiklimabayii.com/

    YanıtlaSil
  56. Paylaşım için teşekkürler.
    www.franketezgah.com.tr/

    YanıtlaSil
  57. Paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  58. Ortodonti Uzmanı Ömer Polat, diş teli tedavisi uygulamaları, hızlı teşhis ve tedavi, uluslararası yöntemler, çocuk ve yetişkin ortodontisinde profesyonel tedaviler.
    http://www.dromerpolat.com/
    #ortodontiuzmanıömerpolat #ortodontistömerpolat #ömerpolat

    YanıtlaSil
  59. Bale Akademi Türkiye’nin en çok tercih edilen bale kursu, Mini Bale, Klasik Bale, Yetişkinler İçin Bale, Konservatuara Hazırlık Eğitimi uluslararası eğitim standardı, öğrenme garantisi.
    http://www.balekursu.com.tr/
    #balekursu #balekursları #baleeğitimi

    YanıtlaSil
  60. Türkiye’nin en iyi diyetisyenleri, 81 ilde uluslararası yöntemlerle kişisel ve kurumsal beslenme danışmanlığı, beslenme eğitimleri, yaşam koçluğu ile online diyet danışmanlığı.
    www.diyetuzmani.com.tr
    #diyetisyen #türkiyenineniyidiyetisyenleri #diyetuzmanı

    YanıtlaSil
  61. Paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
  62. Yazınız çok güzel ve faydalı oldu. Bu faydalı yazıdan dolayı teşekkür ederiz. Yoğun geçen iş hayatı ve tatil dönemlerinizde sağlığınızı göz ardı etmeyiniz.
    Sizi yoğun tempolu hayatınızı destekleyecek diyet, sağlıklı beslenme, kişisel bakım gibi birçok konuda faydalı bilgiler içeren Web sayfamıza da bekleriz.

    >> https://www.diyetuzmani.com.tr

    #diyetisyen,#diyetisyenler,#diyetuzmanıbeslenmedanışmanı,#türkiyenineniyidiyetisyenleri

    YanıtlaSil

Üyelik olmadan yorum yazmak isterseniz, Yorumlama biçiminden, en altta "Anonim" seçeneğiyle gönderebilirsiniz.

Uludağ Tatili

   Aile ziyareti için gittiğim Sömestr tatilimde görümcemle aynı koltuğa oturmuş karşımızda duran eşlerimizine baktık, maç izliyorlar biziml...