24 Ocak 2013 Perşembe

MEMOTO Nedir?


   MEMOTO diye bir şey çıkmış, bir bu eksikti. Yakanıza, boynunuza asıyorsunuz ve 30 saniyede bir fotograf çekiyor, sonra internet üstünden dosya oluşturuluyor ay ay. siz istediğiniz kategorilere göre ayırıyorsunuz. Yani hayatınızı kayda alıyorsunuz.



   İyi hoşta ya benim hiç hatırlamak istemediğim anılarım varsa, bana hatırlatmayacak mı bu, zaten beynimiz önemli şeyleri kaydedip, önemsiz ya da hatırlamak istemediğimiz şeyleri reddedip hafızadan silmiyor mu?

   Monoton bir hayatı olan adamı intahara bile sürükler bu alet yahu. 

   Düşünsenize iş yerinizde hele ki sürekli oturarak çalışıyorsanız önünüzdeki duvarın resminin farklı versiyonları, arabaya bindiğinizde her zaman gittiğiniz yoldan manzaralar, Eve gel aynı televizyonun farklı program çekimleri, tuvalet kapısı, yatarken çıkarmazsan eğer karanlık tavandaki avize. 

   Hepsi bu senin hayatın. 

   Haaa.. Sen bekar mıydın sayın okur,o zaman sevgilinle geçirdiğin ateşli anları da resmedebilirsin, Evli sandım seni, evli erkeklerin eşlerinin evlendikten sonra kocalarına pek yüz vermediğini ve şikayetçi olduklarını okumuştum da geçen gün bir yazıda:))

Unutmak istemediğiniz mutlu anların bol olduğu bir gün diliyorum...

Sevgiler...


1 yorum:

  1. Mitsubishi SCM 60 ZM-S

    Mitsubishi’den İklimsa güvencesinde, 20472 (6142-25590) Btu/h soğutma ve 23202 (5118-26614) Btu/h ısıtma kapasitesi ile çalışan R410A gazlı, A sınıfı SCM 60 ZM-S Mitsubishi multi klima dış ünite.Ürün hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/klimalar/multi-klima-dis-unite/mitsubishi-scm-60-zm-s-klima/
    #mitsubishi #mitsubishiklima #mitsubishiklimaları

    YanıtlaSil

Üyelik olmadan yorum yazmak isterseniz, Yorumlama biçiminden, en altta "Anonim" seçeneğiyle gönderebilirsiniz.

Uludağ Tatili

   Aile ziyareti için gittiğim Sömestr tatilimde görümcemle aynı koltuğa oturmuş karşımızda duran eşlerimizine baktık, maç izliyorlar biziml...