11 Ocak 2013 Cuma

"Bir Daha da Göndermem" Hikayesi


   Ben şurada Hayal Dünyamın dilinin kemiğini tutup edepli edepli yazmaya çalışırken en çok okunanlar listemde

   1. sırada Kocayı St. Petersburg'a Gönderirsen yazısı yer alıyor.


   Ben kocayı iş seyahatleri nedeni ile Almanya, İspanya, İtalya, Tayland, Amerika bilimum yere gönderiyorum nasıl olsa. Bunların serisini yazsam popüleritem artacak google da demek ki.

   Hatta Murat'a gittiğin Gece Klüplerinin, eğlence mekanlarının bilgilerini not et bloğumda yayınlayacağım,topluma faydamız dokunsun desem,  O da bana "Olur mu aşkım, benim o taraklarda bezim yok" diyecek, Bende yemeş numarası yapacağım, kahve telvesi' nin bir lafı var, "İki ayaklı olan güdülmez" diye, günahı boynuna, gerisini bilmem ben. Tek bildiğim ben gönderiyorum ekmek parası kazansın diye, o da evine tıpış tıpış geri dönüyor yorgun argın.

  Ne diyeyim, bir de dönmese mazallah, eski türk filmlerindeki gibi ,o zamanlar mektup vardı, şimdi mail atsa,  telefondan görüntülü bağlansa "Ben dönmüyorum, burada hayat güzel, gurbetçi oldum ben" dese arkada fonda Helga, Yula, Sivitlana, adını sen koy, bir kadın kahkahası gelse...



   (Sherlock Holmes müziği fonda çalar, kadın ip ucu yakalamaya çalışmaktadır. )
   Zaten şu çirkin buzdolabı süslerini alıp gelmesinden belli, vakti olmamış demek aramaya ilk bulduğu dükkandan ne bulduysa almış, gelmiş, desem.  Senaryo gereği bunları düşüneyim artık.

   Aaayyyy... "Gitti gül gibi kocam, saçımı süpürge ettim bunca yıl" diye dövünsem, o tv programı senin, bu tv programı benim "Beyimin aklına girdiler, biz yuvamızda çok mutluyduk" deyip ünlü olsam sonra ben.

   Sesimin detone olmasına bakmadan ünlüyüm diye şarkıcı yapsalar beni, tüylü tüylü elbiseler giysem, sonra Twitterda Erol Köse ile birlik olup, Şarkıcı Gülşen'i tahtından indirsek..

   Bu Hikayede senaryo  Benim Fesleğenli Karma Hikayem  gibi umut dolu olmadı...

  Ayy yoruldum, afakanlar bastı, An itibari ile ikinci bir emre kadar Murat'ın iş seyahatlerini yasaklıyorum. Otur evinde evinin erkeği ol, ben sana bakarım.


  Murat bu yazıyı okumasın, Eşeğin Aklına karpuz kabuğu düşürmeyelim şimdi:))

  Sevgiler...

5 yorum:

  1. İş seyahatine çıkmayanların hepsi uslu mu ki ?? ...İki ayaklı olan güdülmez derler bizde..:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha... ilahi kahve telvesi:)) çok hoşuma gitti lafın. Kullanırım ben bu sözü bir yerde, hatta yazıyı güncelledim yazının içinde kullandım:))

      Sil
    2. Telif hakkımı isterim :)))

      Sil

Üyelik olmadan yorum yazmak isterseniz, Yorumlama biçiminden, en altta "Anonim" seçeneğiyle gönderebilirsiniz.

Uludağ Tatili

   Aile ziyareti için gittiğim Sömestr tatilimde görümcemle aynı koltuğa oturmuş karşımızda duran eşlerimizine baktık, maç izliyorlar biziml...