15 Ocak 2013 Salı

Banyoda Kaçak Sigara İçicisi Var



   Yan komşumuzun ergen kızı veya oğlu sigaraya başlamış olsa gerek, anne babasının evde olmadığı saatlerde ortak havalandırmaya bakan banyomuz dan buram buram sigara kokuları gelmeye başladı son zamanlarda.

   Ben anneme, onların yatak odasındaki havalandırmadan koku gider diye içtiğim sigara yüzünden yakalanmıştım o yaşlarda.
   
   Ergen, Bir şey söylediğinde "Biliyoruz Heralde", soru sorduğunda da "Ben Nereden Bileyim"  diyen asi insan evladıdır. 
   
   Artık benimde ergenlik karmaşam, beynime giden kan akışını nasıl etkilediyse, bu kadar akılsızca bir şey yaptığıma şu aklımla inanamıyorum.
   
   Ya insan gizli saklı sigaraya başlayınca gidip anne-babasının yatak odasında içer mi hiç?

   Hadi ben içtim, annem öğrenince beni azarladıktan sonra, Beni niye IQ testine götürmedi. Bu zeka ile  benim onların evladı olup olmadığım konusunda hiç mi süphe duymadı. Hıh demiş babasının burnundan düşmüş denecek kadar babama benzemem, benim hastanede karışmış olma ihtimalimi yok etmezdi ki.  

   Kız halaya çekermiş deyip var olmayan halama topu atar,  bu anıyı da bana banyoda hatırlatan komşunun çocuklarına üzülerekte olsa selam ederim. 

   Sevgiler…

5 yorum:

  1. :))) Gençken kendimizi çok akıllı sanıyoruz,yalan söylediğimiz aşikarken, vay be yutturduk diyoruz.Bir de anne olunca anladım ki, anne sırdaş değilmiş :)) Babaya illa söylermiş. Bir de yeni nesil bırak sadece babaya söylemeyi blog da yazıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Berk yandı desene:) babaya herşeyi fitneleyen bir anne var:)

      Sil
  2. Bugün Bilge'yi okula götürürken yandaki imam hatip lisesinden çıkan ergenleri gördüm, iki adım atıp sigaralarını yakıyorlardı. cık cık dedim ben de lisedeyken arada sigara içerdim ama okulun çok uzağında gizli saklı bir köşede...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şimdi öğretmen öğrenciden sigara istiyor paketi bitince gözlerimle gördüm. yazık dedim.

      Sil
  3. elektronik sigara
    sigara bıraktırma ürünümüz hakkında bilgi alabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Üyelik olmadan yorum yazmak isterseniz, Yorumlama biçiminden, en altta "Anonim" seçeneğiyle gönderebilirsiniz.

Uludağ Tatili

   Aile ziyareti için gittiğim Sömestr tatilimde görümcemle aynı koltuğa oturmuş karşımızda duran eşlerimizine baktık, maç izliyorlar biziml...