19 Mayıs 2012 Cumartesi

Keşke Rulolar Rengarenk Olsa







Ee be kadın, Tuvalet Kağıdından da konu malzemesi mi buldun? diyenleriniz çıkabilir, Bulabilirim tabi ki...


   Gribin ilerlediği safhalarda mendilin, peçetenin yetemediği durumlarda hanginiz yastığınızın başucuna koyup, sarıp sarıp burnunuzu silmediniz. Valla "ben silmem" diyen varsa ben onun zarifliğini, zerafetini kutlayacağım.

   Koca-man sabah kongreye gitti,  "TV8 de Gülhan'ın Galaksi Rehberinin Mauritius-3" bölümünü izlerken, başladım can sıkıntısından tuvalet kağıdına sanatsal çalışmalarımı yapmaya.





   Vakti zamanında bir Tuvalet Kağıdı Firmasına mail atmıştım,
  "Kağıtların  Rulolarını  renkli yapsanız iyi olmaz mı" diye öneride bulunmuştum. Cevap yazmaya tenezzül bile etmediler benim gibi oturduğu yerden sürekli fikir yumurtlayan kendi çapında bir İnovasyon dahisine. Bak Bak megolomanlık da diz boyu.

   Uzatmayayım, Çocuklarla Çalışırken çok sevdiğim, yaratıcılıkta sınır tanımayan bir malzeme olan Tuvalet Kağıdı Rulolarını atmayın, Peki ne mi yapalım? Alın size bir iki örnek, Çocuğu olanlar güle güle kullansın.









   



3 yorum:

  1. valla hem kağıdından hem rolusundan ilham fışkırıyo fikir avcılarına..hele rolulardan çocuklar için bir ton oyun uydurmak mümkün:)

    YanıtlaSil
  2. yaaa evet ben de çok sildim burnumu onlara ama sert oldukları için hep yara yapıyolar, kıpkırmızı burun dolaşıyorum sonra

    YanıtlaSil
  3. ilginç sahiden ana okulu kreş gibi bi yerde part time çalışıyor olmalısın.
    ne güzel böle yaratıcı olmak.
    :)

    YanıtlaSil

Üyelik olmadan yorum yazmak isterseniz, Yorumlama biçiminden, en altta "Anonim" seçeneğiyle gönderebilirsiniz.

Uludağ Tatili

   Aile ziyareti için gittiğim Sömestr tatilimde görümcemle aynı koltuğa oturmuş karşımızda duran eşlerimizine baktık, maç izliyorlar biziml...