29 Mayıs 2012 Salı

Nişan Yaz 3169 a Gönder, Cozutma Kapasiten Sana Gelsin.



 Şimdi bu nişan, söz, düğün işleri sadece ve sadece Kadını tatmin eden bir şeydir, O yüzden Koca adaylarınızdan bir heyecan, bir ince fikirlilik beklemeyin. Siz kendi kendinize takılın, hiç bir şey içinizde kalmasın.

    Malum düğün, nişan sezonu açıldı, bendeniz 1 senelik yeni evli olunca "Ay kıyamam ben sana, şimdi sen ne telaşlısındır" deyip deneyimlerimi anlatıyorum etrafımda hazırlık yapanlara. Eee.. Blogger arkadaşlarımın neyi eksik, o komik hallerimi sizlerle de paylaşayım istedim.
 
Ben ki sırtında çantası, ayağında spor ayakkabısı, özgür kızım havalarında, "Aman ben uğraşamam öyle abidik gubidik şeylerle" derken,  hazırlıklar başladığında "İçime bir Pamuk Prenseslik" kaçınca, bir Peri Masalı havasına sokmuştum kendimi.

   Kıyafetimi ve ayakkabımı Cevahirden aldım, öyle çok dolaşıp kendimi heder etmedim, He yani, etmeye çok hevesim ve niyetim vardı, ama içime sinen bi şey bulunca heder edemeden geldim.
 
Daha yaz gelmeden bronzlaşmadan abiye giymek zorundaysanız, solaryum etkisini beklemeye vaktinizde yoksa, Bacak fondöteni diye satılan çorap görüntüsü veren spreyler var, muthis kurtarıcı.


kız rezil seni, kocaya varıyorum diye mutluluğa bak, git gözüm görmesin seni...

   Topuklu ayakkabıya alışık olmayan ben, 30 kişiye kahve dağıttım, o topuklularla "banamısın" demedim, İnsanın kendi özel gününde  bi "oofflamama" durumu olduğu için istediğiniz kadar topuklu giyin allah güçünü kuvvetini veriyor diyorum.

   Annem  kızını, kayın validem oğlunu evlendiriyor olunca her ikisi de gönül koymasın diye " Anneler olarak içinizde ukte var mı, bohça, tepsi işlerine girişmek istermisiniz , biz Murat'la istemiyoruz, Ama sizlerin de istekleri benim için önemli" dedim.

   Bakın bunu altını çiziyorum, Valla söz dinleyin, yoksa ömrü boyunca başınızın etini yerler yoksa.

   Nişan yüzüklerini Sarı altından klasik modelde aldık, bombeli olanlardan alın, yoksa sonra benim gibi değiştirmek zorunda kalabilirsiniz, Çünkü parmağı kesiyor ya da yüzük altı ıslak kalıyor.


Yüzük Yastığı, Annem Nakişçi arkadaşına kalp şeklinde yaptırmış, İnternette de birbirinden güzel modeller bulabilirsiniz. Olmasada olur, şimdi annem bana ben anneme birbirimize kakalamaya çalışıyoruz bu yaştığı...

   Bakın aklıma şimdi geldi, O günlerde her ayrıntıyı nasılda düşündüğümün vahimiyetini şimdi fotoğraflayıp koyucam...

   Şu Makası bile onca işin güçün arasında süsleyeceğim diye simli kurdele bile aramıştım. Allah akıl fikir versin yarabbim.

   Şanslıyım ki, Ailemin evinde Büyük Güzel bir terasımız var, Kuzenim Bar işleten bir arkadaşından 4 Tane Bistro getirdi, Beyaz saten ve pembe tüllerle bir güzel süsledi onları, Cips, Çerez, Kanepe, Meyve Tabakları,  envayi çeşit içki seçenekleri ile mükemmel bir kutlama mekanı haline getirdi terasımızı.

   Şimdi gelelim, gecenin en güzel süprizlerinden birine, DİLEK FENERLERİ. 


   Murat'ın feneri uçarken tutuştu yandı bitti kül oldu,  aahh.. koçum bileydin o günden başına gelecekleri...

   Gelin çiçeği ve şekerini oğlan tarafı alıp geleceği için sizin yapacağınız birşey yok, Görümcem Paşabahçeden altın varaklı osmanlı serisi tabağı alıp, İzmir Reyhan Pastanesine süsletmişti.



   E damat adayımız Murat'ta gecenin ilerleyen saatlerinde eline gitarı alıp iki zeybek, bir çifte telli çalınca geceyi sıcak, samimi, eğlenceli bir havada bitirdik.

Şimdi gerçeklerle yüzleşelim. İşte evlilik böyle bir şey

 O Günkü özene bezene hazırlanmış Çikolatalı Nişan  Tabağı 


             Bugünkü Murat'ın ıvır zıvırları ile dolu olan  Nişan Tabağı

Rabbim tabağımızı hiç bir zaman  boş bırakmasın , sağlık, huzur, mutluluk versin dileklerimle...
                                       


18 yorum:

  1. ha ha ha :)
    süperdi.
    tabak da herşey var:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bu toplanmış hali, tabak görünsün diye biraz ayıkladım:)

      Sil
  2. Tabak çok şık, osmanlı serisini çok beğenirim, güzel bir fikir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. görümcem de zevkli hatundur, Koca-mana kalsa en sevdiği cikolata bir kutu tadelle alıp gelirdi heralde:))

      Sil
  3. tabak fotosu noktayı koydu:)) elbısenın rengı harıka ftolarını ve sneı yakından gorsek ne guzel..ınsallah ask sans huzur dolu hayatını olur..bu arada buyuklerı dınlemek bazen gereklı ılerde pısman olmamak ıcın :))) sevgıler bende bekleırm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sen cayı demleye koy, biz arada oturmaya cay içmeye geliriz:)

      Sil
  4. hahah bayıldım bu yazıya ;)
    elbisen de ,süslü makasın da , çiçekler hepsi her şey harika !
    son nokta evet nişan tabağı oldu, biliyor musun bende de vardı böyle pembe nişan tabağı içi ıvır zıvır dolu salonun ortasında dururdu .İrem doğdu, ayaklandı derken dolap arkalarına itildi pembe tabak ,şimdilerde annemin artık eşya toplama odası kıvamında bir yerde sanırım :(
    iyi aklıma düşürdün bir bakayım şu tabağa anısı var ne de olsa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, Iremın ıvır zıvırları ıle doldurursunuz artık:)

      Sil
  5. Süper :)))))) nişan tabağı tüm olayı özetledi işte:))) makasa nolduuu :P

    yalnız elbise pek güzel söylemeden geçemiciim, topuklularla da hiç de fena poz vermemişin helal olsun ben sünnet çocuğundan daha beter yürüyordum o derece:)

    Ömür boyu mutlu olun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) sanki Rötuş yapılmış gibi o günkü fotoğraflarımda ayaklarım havada çıkmış hep, yoksa gerçekten yere basmıyor muydu:))

      Sil
  6. amin diyorum :) cok eglenceliymişş..ben de aynen senin gibi oldum yaa içime makbule kaçtı dügün hazırlıkları sırasında:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaçıyormuş valla, Herşeyin en güzelini özelini yapmaya calışıyormussun..

      Sil
  7. Mutluluğunuz hiç bozulmasın.....(Bunların hiç birini yapamadım bennnnnnnnnnn :((( ) Acaba diyorum şimdi yapsam olur mu....İçi ıvır zıvır dolu tabağım olsun istiyorum sadece....:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olur niye olmasın nefes aldığımız sürece herşey yapılabilinir...

      Sil
  8. tabak son noktayı koymuş... bütün nişan tabaklarımı sonunda bu kaderi paylaşır nedir :))

    YanıtlaSil
  9. heeeeey ne güzeeeel.
    şimdilerde evet nişan düğün sezonu.
    ve evet istemem dense de bence hepsi güzel alışkanlıklar ben de pek severim.
    erkeğim ama bayılırım böle alışverişlere filan kız arkadaşlarla gezmeye bakmaya filan, saatlerce alışveriş, bi dolu da fikrim olur. nasıl desem futbol araba borsa iş sohbeti hiç sevmeyen hiç yapmayan erkeklerdenim.
    :)

    YanıtlaSil

Üyelik olmadan yorum yazmak isterseniz, Yorumlama biçiminden, en altta "Anonim" seçeneğiyle gönderebilirsiniz.

Uludağ Tatili

   Aile ziyareti için gittiğim Sömestr tatilimde görümcemle aynı koltuğa oturmuş karşımızda duran eşlerimizine baktık, maç izliyorlar biziml...