20 Mayıs 2012 Pazar

Güneş Süslüye Tutulur

   Bu akşam Güneş Tutulması olacakmış, haberi duyar duymaz kalkıp kuaföre fön çektirmeye gittim,

   Doğum sancıları başladığı halde fotoğrafları güzel çıksın diye kuaföre gelip fönünü çektirip,ordan hastaneye giden, Yeni Nesil Anne Adaylarını yadırgamıyorsunuz da, KOS KoCA GÜNEŞ TUTULACAK, diye benim fön çektirmemi mi yadırgıyorsunuz.

(Pazartesi işe hazırlık)

   Tutulma günlerinde alıştığımız felaket olaylarının haberleri, ya bizim bulunduğumuz mekanda çekilirse, Sunucu bana mikrofonu uzattığında tepeden toplanmış paçoz saçlarla mı " ııı şeyy, biz burdan geçiyorduk, sonra şey oldu..." diye röportaj vereyim, bunu mu istiyorsunuz.

   Zaten sabahtan beri takmışım dilime bir Rus Aksanı, R'leri bastıra bastıra Türkçe konuşuyorum kendi kendime iş yaparken eğleniyordum.

   Sordum Koca-mana "Rus bir karın olsaydı, Türkçeyi Böyle konuşsaydı bütün gün tahammül edebilir miydin, kulakların bu eziyete dayanabilir miydi?" diye takıldım.

   El cevap: "İngilizce konuşurduk, n'olcak ki" dedi.

Kill Bill serisinden Volume 4  çekilmemişti di mi daha , senaryoyu ben yazmaya başladım şimdi, bu cevaptan sonra. Demek sen " Karıcım gözüm senden başka kimseyi görmez benim demiyorsun da, sorun odaklı değil çözüm odaklı olalım mı diyorsun" hiyaaaaa...  uçan tekme sahnesi için dublör kullanmama gerek yok ki benim,

   Van Damme "Kana kan" filmi, erkek kardeşi olan her kız, karate-kitçilik  oyununda tekme yiyip, en sonunda uçan tekme atmasını öğrenmiştir o yıllarda.


 Şimdi bana Sarı bir tulum lazım, Olmadı straplez mavi  yazlık tulumumla idare ederim...

6 yorum:

  1. Merhaba ,
    bir kahvenizi içmeye uğradım ...
    Sevgiler ,

    YanıtlaSil
  2. Efenim bende 46.oluyorum an itibariyle,bana da bu yakışır zaten diyordum ki o esnada sayınız bi tık attı sanırım :)Güzel bir uslûbunuz var.Sanırım keyifle takip edeceğim :)

    YanıtlaSil
  3. @nAifce " kahvene baileys istermisiniz:)

    @Levent Teşekkür ederim, Bende seni takipteyim:)

    YanıtlaSil
  4. haahha mavi tulumla bir gorelim marifetlerini:)

    YanıtlaSil
  5. =)saç yaptırma çok güzel ya, tabi ne olur ne olmaz sonuçta çekerler fln

    YanıtlaSil

Üyelik olmadan yorum yazmak isterseniz, Yorumlama biçiminden, en altta "Anonim" seçeneğiyle gönderebilirsiniz.

Uludağ Tatili

   Aile ziyareti için gittiğim Sömestr tatilimde görümcemle aynı koltuğa oturmuş karşımızda duran eşlerimizine baktık, maç izliyorlar biziml...